Elektronische Documentuitwisseling 


Complete ontzorging in het compliant en touchless versturen en ontvangen van documenten. 

De opkomst van elektronische documentuitwisseling in Europa 

De ontwikkelingen op het gebied van het elektronisch uitwisselen van facturen (e-facturatie) gaan snel. Zo zijn er al verschillende Europese landen met wetgeving op het gebied van elektronische facturatie en waar het versturen van e-facturen  een verplichting is.

Landen met wetgeving op het gebied van e-facturatie

In Spanje, Frankrijk Italië, Polen, Roemenië en België is elektronische facturatie al verplicht óf bereiden ze zich voor op de implementatie hiervan.

E-facturatie in Nederland
In Nederland moeten alle overheidsinstanties en aanbestedende diensten e-facturen kunnen ontvangen. Leveranciers van de overheid (met nieuwe contracten vanaf 2017) moeten ook e-facturen kunnen versturen. Dus hoewel Nederland misschien nog niet zo ver is als andere Europese landen, is de verwachting dat dit niet lang meer zal duren.

4Exchange biedt een certified Peppol Access Point waardoor u veilig en gemakkelijk e-facturen kunt ontvangen en versturen met alle organisaties die aangesloten zijn op het Peppol netwerk.

Europa600

 

Eén platform voor het uitwisselen van facturen en factuur gerelateerde documenten 

Heeft u te maken met het verzenden en ontvangen van orders, facturen of pakbonnen in verschillende formaten via verschillende distributiemethodes?

Het 4Exchange platform biedt de functionaliteit die nodig is om uw ERP- en boekhoudsystemen aan te passen aan de wettelijke vereisten die gelden in de landen waar u zaken doet. Het automatiseert de uitwisseling van al uw inkomende en uitgaande factuur gerelateerde documenten. Ongeacht de verzendingswijze en het formaat. Wij ontzorgen u totaal.

4Exchange_wit

Veilig en compliant uitwisselen van elektronische, factuur gerelateerde, documenten ongeacht het bestandsformaat en de verzendingswijze.

 


Het geavanceerde SaaS transactieplatform van 4Exchange is klaar om elk elektronisch proces tussen B2B en B2G zakenpartners te managen.

Meer weten? Neem dan gerust contact met ons op.

4EX_mogelijkegevolgen_circle_640x640

 

E-facturatie voor B2B en B2G

Het 4Exchange platform is ontworpen om alle elektronische transacties tussen zakelijke partners en overheidsorganisaties (B2B en B2G) te managen. Gebruikers krijgen toegang tot een cloudgebaseerd technologieplatform (SaaS) dat voorzien is van zelfontwikkelde software, regelmatig geüpdatete hardware, communicatie-infrastructuren en beheerservices voor de uitvoering van hoogwaardige elektronische data-uitwisselingsmodellen.

De voordelen van het automatiseren van uw document uitwisseling

Interoperabiliteit

4Exchange vertrouwt op een 4-corner interoperabiliteitsmodel en onderhoudt een open netwerk.

Integratie

Eén platform dat alle elektronische verzend- en ontvangstprocessen centraliseert en zo de interne processen van uw bedrijf optimaliseert.

Wereldwijde dekking

Maak gebruik van onze toegang tot wereldwijde business netwerken.

Compliancy

Voldoe moeiteloos aan interne en externe wet- en regelgeving.

Traceerbaarheid

Altijd inzicht in de status van uw document en waar deze zich bevindt.

Meer besparingen

Bespaar tijd en geld door automatisering en foutenreductie.

Ook een compleet ontzorgd en volledig compliant proces voor documentuitwisseling?


Neem vandaag nog contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken en/of een demonstratie te krijgen.

 

 

 

4EX_voordelen_image_500x500