Onboarding van leveranciers


Betrek leveranciers bij jullie digitale transformatie.Neem Contact Op  of  Download Brochure

4EXCHANGE

Document conversie


Wanneer je aan de slag gaat met het 4Exchange platform om elk ontvangen document realtime om te laten zetten naar een uniforme data standaard, zullen leveranciers hierover geïnformeerd moeten worden.   

 

De kracht van het 4Exchange platform schuilt in de ontzorging. Leveranciers kunnen dus de documenten blijven sturen die ze al stuurden via de door hun gewenste kanalen. Maar voor bepaalde document typen, zal het ontvangstadres anders worden. 

 

4X-Ontvangst

INFORMEREN

Gefaseerd onboarden
van leveranciers

 

Om de 4Exchange motor te laten werken brengen we jullie leveranciers op de hoogte en onboarden we ze op het 4Exchange platform. Voor een deel van de leveranciers zal er niets veranderen. Voor een ander deel zullen alleen de afleveradressen van de documenten aangepast moeten worden én zullen we dit testen.

 

Om dit proces snel én adequaat te laten verlopen, benaderen we leveranciers gefaseerd (persoonlijk én digitaal). We beginnen met de leveranciers die verantwoordelijk zijn voor het meeste volume óf zorgen voor de meeste tijd in het verwerkingsproces. 

longtail-suppliers

VERSNELLEN

Digitale transformatie
van de supply chain

 

Het onboarden van leveranciers biedt ook een kans. Uiteraard staat 4Exchange voor ontzorging; partijen hoeven hun procedures niet te veranderen. Dit maakt de 4Exchange oplossing zo sterk.

 

Maar we kunnen de onboarding wél sturen. Het biedt leveranciers een kans om hun eigen werkwijzen naar een hoger plan te trekken. Bijvoorbeeld door facturen in een bepaald XML format aan te leveren.

Dit heeft weer een positief effect op de 4Exchange motor en daarmee ook op de snelheid en kwaliteit van de datastroom die 4Exchange aanlevert.

 

tijdelijk-plaatje

CONTACT

Leveranciers betrekken bij jullie digitale transformatie?

 

Neem vandaag nog contact met ons op om het stappenplan voor onboarding van leveranciers te bespreken en / of de mogelijkheden van het 4Exchange platform verder te verkennen.

Neem Contact Op  of  Download Brochure