Waarom 4Exchange


Ontzorging door expertise en ervaring.


Vrijblijvend Adviesgesprek

achmea200 profity200 bam200 TUDelft200 Renewi200

ONTZORGING

Direct touchless en compliant


Met 4Exchange wordt elk type document of bestand, realtime geconverteerd naar het type document of bestand waar de ontvangende partij om vraagt. Conform 
lokale regel- en wetgeving. 

Leveranciers én klanten blijven hun documenten dus ongewijzigd toesturen of ontvangen, terwijl de eigen organisatie de voordelen geniet van een gestandaardiseerde documentenstroom. 

4ex_conversie

ERVARING

Gepokt en gemazeld bij corporate ondernemingen


Het converteren en valideren van documenten en bestanden is onze core business. Met ruim 20 jaar ervaring bij hoofzakelijk grote ondernemingen, vaak met een internationale scope en complexe administraties en IT-omgevingen, zijn we hier aardig bedreven in geworden. 

 

 

4ex_ervaring

EXPERTISE

Specialist met oog voor het geheel


De documenten en bestanden die leveranciers en klanten versturen en ontvangen, zijn onderdeel van het purchase to pay en order to cash proces.
4Exchange maakt deel uit van de 4CEE group. Een onafhankelijk groep bedrijven, gespecialiseerd in purchase to pay en order to cash automatisering. Wij trekken met regelmaat gezamelijk op om processen volledig touchless in te richten.

 

4X-XML-in-mail

CONTACT

Behoefte aan grip op ontvangen en te versturen documenten?

 

Geef de digitale transformatie binnen jullie organisatie een flinke boost. Neem vandaag nog contact met ons op om de mogelijkheden van 4Exchange te bespreken of een demo te krijgen.

Vrijblijvend Adviesgesprek