Waarom 4Exchange


Maak een einde aan het ophalen, invoeren, controleren en in juiste vorm versturen van documenten en bestanden, van en naar leveranciers en klanten.

Neem Contact Op  of  Download Brochure

achmea200 profity200 bam200 TUDelft200 Renewi200

ONTZORGING

Elk document digitaal en uniform


Met 4Exchange wordt elk type document of bestand, realtime verzameld, geconverteerd en doorgestuurd naar het type document of bestand waar de ontvangende partij (eigen organisatie of klant) om vraagt.

Leveranciers én klanten blijven hun documenten dus ongewijzigd toesturen of ontvangen, terwijl de eigen organisatie de voordelen geniet van een gestandaardiseerde stroom databestanden. Realtime, touchless, compliant.

 

4Ex_icon_verzending_ontvangst SNELHEID

Documenten en bestanden zijn veel sneller beschikbaar voor de ontvangende partij (eigen organisatie of klant).

4EX_over_ons_icon_certified KWALITEIT

Onzorgvuldigheden in documenten en bestanden worden uitgelicht of automatisch verholpen.

4EX_icon_compliance WETGEVING

Documentgegevens zijn compliant met lokale wetgeving relevant voor de ontvangende partij.

4Ex_contact_icon_location GRIP

Centraal zicht op alle inkomende en uitgaande documentstromen met leveranciers en klanten. 

EXPERTISE

Vanuit kennis over purchase to pay en order to cash


De documenten en bestanden die leveranciers en klanten versturen en ontvangen, zijn onderdeel van het purchase to pay en order to cash proces.

4Exchange maakt deel uit van de 4CEE group. Een onafhankelijk groep bedrijven die ondernemingen en overheden helpen bij de digitale transformatie van purchase to pay en order to cash. Wij trekken met regelmaat gezamelijk op om documentstromen, end-to-end te automatiseren.

4X-XML-in-mail

ERVARING

Gepokt en gemazeld bij omvangrijke ondernemingen


Het converteren en valideren van documenten en bestanden is onze core business. Met ruim 20 jaar ervaring bij hoofzakelijk omvangrijke ondernemingen, vaak met een internationale scope en complexe administraties en IT-omgevingen, zijn we hier bedreven in geworden. 

 

 

"4Exchange maakt het voor ons mogelijk om alle inkomende facturen als XML te ontvangen, terwijl leveranciers de facturen in elk gewenst formaat kunnen aanleveren."

"Naar aanleiding van de samenwerking met 4Exchange ontvingen we al dertig procent van de facturen als e-factuur. En van dertig naar zestig in no time."

CONTACT

Zorgeloos documenten en bestanden ontvangen en versturen?

 

Geef de digitale transformatie binnen jullie organisatie een flinke boost. Neem vandaag nog contact met ons op om de mogelijkheden van 4Exchange te bespreken of een demo te krijgen.

Neem Contact Op  of  Download Brochure