Peppol Access Point

Met ons gecertificeerde Peppol Access Point is uw facturenstroom verbonden aan het Peppol netwerk.


Neem Contact Op  of  Download Brochure

PEPPOL_NEW-Access-Point-white

Peppol Access Point

Bent u op zoek naar een Billing Service Provider die uw klanten toegang kan geven tot het Peppol-netwerk? Dan bent u bij ons op de juiste plek.  Wij zijn een gecertificeerd Peppol Access Point.

Een Billing Service Provider voor Peppol is eigenlijk je provider om over het Peppol-netwerk te kunnen communiceren. Vergelijk het maar met een netwerk voor mobiele telefonie met verschillende providers. Organisaties die facturen via dit e-facturatie netwerk willen versturen of ontvangen, hebben dus toegang tot het netwerk nodig. Deze ‘toegangspoort’ wordt een Peppol Access Point genoemd.

Met 4Exchange bieden wij een, door Nederlandse Peppol Autoriteit (NPa) gecertificeerd, Access Point tot Peppol. Wanneer uw software pakket hier op is ‘aangesloten’, kunnen al uw klanten gemakkelijk e-facturen ontvangen én versturen.


E-facturatie via Peppol

Vragen uw klanten u wel eens naar de mogelijkheden van factureren via Peppol? Wij kunnen ons voorstellen dat u uw klanten hier graag bij wilt helpen, maar dat u zich liever wilt focussen op de ontwikkeling en verkoop van uw eigen kernproducten en -dienstverlening. Daarom bieden wij, als Billing Service Provider, een Access Point tot het Peppol netwerk waarmee u uw klanten toch kunt voorzien van de mogelijkheid tot e-facturatie.

Wat heeft u nodig?

Om u aan te sluiten op het Peppol netwerk, heeft u een partij nodig die beschikt over een access point en die in staat is uw systeem hierop aan te sluiten. Daarnaast moet de software in staat zijn om enerzijds te verzenden facturen om te zetten naar het formaat dat gehanteerd wordt in het Peppol-netwerk, en anderzijds binnenkomende Peppol facturen kan omzetten naar het formaat dat uw software systeem kan verwerken.

Eenmaal aangesloten op ons Peppol Access Point kunnen uw klanten gemakkelijk e-facturen ontvangen en versturen. Hierbij maakt het niet uit of uw software wel of niet e-facturen genereert of kan verwerken. De 4Exchange Connector wordt aangesloten op uw software en transformeert alle mogelijke bestandsformaten van of naar een elektronische factuur. Hiermee biedt u uw klanten een complete, veilige en gemakkelijke oplossing voor het verzenden en ontvangen van e-facturen.

U kunt de 4Exchange Connector én het Access Point aanbieden namens ons of onder eigen label. U kiest de vorm die voor u het beste werkt.

Een Peppol Access Point voor elk ERP-pakket

4Exchange zorgt ervoor dat de facturen die door uw ERP worden gegenereerd worden omgezet naar het benodigde Peppol formaat en andersom. Daarbij maakt het niet uit om welk ERP- of financieel systeem het gaat. 4Exchange is ERP-onafhankelijk.

Uw ERP-pakket met Peppol koppelen?

HOE HET WERKT

Facturen ontvangen of opstellen en verzenden conform Peppol

peppol-facturen-ontvangen

Alle ontvangen facturen worden 24/7 door 4Exchange 1) opgevangen, ook facturen afkomstig uit het Peppol netwerk, 2) direct omgezet naar de vorm en standaard die u wenst, 3) gevalideerd met master data, 4) eventueel geregistreerd bij een overheid, en 5) afgeleverd in uw systeem voor factuurverwerking.
Laat eenvoudig, tijdrovend werk niet veel kosten. 
peppol-facturen-verzenden

Alle te versturen facturen worden 24/7 door 4Exchange 1) opgevangen, 2) direct omgezet naar de gewenste vorm en standaard van iedere klant, waaronder de Peppol standaard  3) gevalideerd met master data, 4) eventueel geregistreerd bij een overheid, en 5) afgeleverd via het gewenste kanaal van iedere klant, waaronder via ons Peppol Access Point.
Laat een stroperig facturatieproces geen reden zijn om (te) laat betaald te krijgen. 

Waarom 4Exchange


Wij houden ons al 25 jaar bezig met het digitaliseren en standaardiseren van facturen. Door de jaren heen is onze dienstverlening sterk uitgebreid naar e-invoicing netwerken, Peppol, BTW compliance, data validatie en andere transactie-gerelateerde documenten

 

Dit jaar starten met e-facturatie


Omdat het facturen veel sneller én goedkoper beschikbaar maakt.
Omdat het verplicht wordt en elders al is.


Neem Contact Op  of  Download Brochure