PDF documenten versturen naar klanten


Vanuit ieder order to cash systeem, flexibel naar klanten, compliant met wetgeving.Neem Contact Op  of  Download Brochure

KLANTEN

Een wirwar aan standaarden
en systemen


Veel klanten ontvangen documenten graag als PDF bijlage in een e-mail. Zij hebben de verwerking van documenten hierop aangepast. Andere klanten geven misschien de voorkeur aan ontvangst via (s)FTP of een andere methode. En veel klanten zien documenten veel liever verschijnen in een volledig ander formaat, zoals een XML bestand. 

Aan klanten vragen om gezamenlijk met één standaard te werken is onbegonnen werk. Iedere klant heeft zelf te maken met 100-en of 1000-en leveranciers met ieder hun eigen wensen en systemen. 

 

4x-wirwar-standaarden

XML-TO-PDF

Conversie van data naar PDF documenten


Met 4Exchange wordt ieder te versturen document vanuit jullie order to cash of ERP systeem, omgezet naar de gewenste standaard en afgeleverd via de gewenste distributiemethode van de klant. Ontvangen klanten X en Y documenten graag als PDF per (s)FTP, dan zullen deze klanten het als zodanig ontvangen. 

 

Aanvullend zal de informatie op het te versturen PDF document eerst worden gevalideerd op basis van jullie masterdatabronnen. Zo ontstaat er niet alleen een uitgaand stroom aan PDF documenten, maar wordt ook de kwaliteit ervan geborgd. 

4ex_xmltopdf

VOORBEELD

Facturatie


Alleen al het versturen van 100, 500 of 1000 facturen per dag is een tijdrovende klus. Zeker als klanten uiteenlopende wensen hebben hoe zij deze informatie willen of moeten ontvangen. Binnen onze expertise van document automatisering, hebben wij verregaande kennis van facturatie.

4Exchange zorgt voor het verzenden van alle verkoopfacturen op een vooraf vastgestelde wijze per debiteur. Het versturen van de verkoopfactuur kan bijvoorbeeld via post of e-mail, maar ook via diverse elektronische facturatie netwerken, zoals Peppol, Tungsten, Ariba, Coupa, Basware Network, Tradeshift, et cetera. 

4ex_xmltopdf

4EXCHANGE

De stille motor achter jullie
order to cash

 

tree3

4EX_over_ons_icon_win DE ALLESKUNNER


4Exchange biedt een breed scala aan technieken waarmee informatie uit jullie eigen systemen, wordt omgezet naar bestanden of documenten die naar jullie klanten worden verstuurd. 4Exchange draagt zo bij aan de digitale transformatie van jullie processen.

Naast conversie naar PDF documenten, zet 4Exchange data ook om naar andere type bestanden en documenten.

4EX_over_ons_icon_team DE ONTZORGER


4Exchange werkt als platform tussen order to cash / ERP systemen en de ontvangstkanalen van klanten. Dankzij 4Exchange hoeven klanten zich niet aan te passen aan jullie order to cash / ERP systemen. Hierin schuilt de kracht van 4Exchange.

Klanten blijven PDF documenten van jullie ontvangen. Wij informeren hen actief over een ander verzendadres en monitoren de voortgang.

4EX_over_ons_icon_certified DE CONFORMIST


4Exchange biedt méér dan alleen one-to-many conversie van data naar onder meer PDF documenten.

We borgen dat de data voldoet aan nationale en internationale wetgeving.

Daarnaast valideert en verrijkt 4Exchange de data op basis van geselecteerde masterdatabronnen. 

CONTACT

PDF documenten versturen naar klanten die erom vragen?

 

Geef de digitale transformatie binnen jullie organisatie een flinke boost. Neem vandaag nog contact met ons op om de mogelijkheden van 4Exchange te bespreken of een demo te krijgen.

Neem Contact Op  of  Download Brochure