Documenten versturen in de gewenste standaard van iedere klant 

 

Realtime, touchless en compliant. 


Neem Contact Op  of  Download Brochure

KLANTEN

Een wirwar aan standaarden
en systemen


Klanten, en zeker overheden, wensen documenten steeds vaker te ontvangen in een XML bestand waarmee zij alle (detail-)informatie direct in hun systemen kunnen verwerken. Maar andere klanten hebben weer andere voorkeuren of zien documenten bij voorkeur verschijnen via een bepaald
 business netwerk, of via (s)ftp, API of gewoon per e-mail. Veel documenten moeten bovendien aan (inter)nationale wetgeving voldoen. 

 

Aan klanten vragen om gezamenlijk met één standaard te werken is onbegonnen werk. Iedere klant heeft zelf te maken met 100-en of 1000-en leveranciers met ieder hun eigen wensen en systemen. 

 

4x-wirwar-standaarden

ONE-TO-MANY

Conversie van data naar ieder gewenst document 


Met 4Exchange wordt ieder te versturen document vanuit jullie order to cash of ERP systeem, omgezet naar een gewenst of verplicht formaat en verzonden via de gewenste (of verplichte) distributiemethode van de klant. 

 

Aanvullend zal de informatie op het te versturen document eerst worden gevalideerd op basis van jullie masterdatabronnen. Zo ontstaat er niet alleen een uitgaande stroom van documenten in gewenste formaten, maar wordt ook de kwaliteit ervan geborgd. 

4ex-verzenden

VOORBEELD

Facturatie


Alleen al het versturen van 100, 500 of 1000 facturen per dag, is een tijdrovende klus. Zeker als klanten uiteenlopende wensen hebben over hoe zij deze informatie willen of moeten ontvangen. Binnen onze expertise van document automatisering, hebben wij een verregaande kennis van facturatie.

4Exchange zorgt voor het verzenden van alle verkoopfacturen op een vooraf vastgestelde wijze per debiteur. Het versturen van de verkoopfactuur kan bijvoorbeeld via e-mail, maar ook via diverse elektronische facturatie netwerken, zoals Peppol, Tungsten, Ariba, Coupa, Basware Network, Tradeshift, et cetera. 

Meer over onze e-facturatie oplossing.

 

4ex_verzenden_factuur-4

 

4EXCHANGE

De stille motor achter jullie
order to cash proces

 

tree3

4EX_over_ons_icon_win DE ALLESKUNNER


4Exchange biedt een breed scala aan technieken waarmee informatie afkomstig uit jullie order to cash of ERP systemen, worden omgezet in de gewenste standaard, de gewenste bestandtype en afgeleverd via de gewenste distributiemethode, voor iedere klant. 4Exchange draagt zo bij aan de digitale transformatie van jullie bedrijfsprocessen.

Het omzetten van gegevens naar een  PDF document is hier een voorbeeld van.

4EX_over_ons_icon_team DE ONTZORGER


4Exchange werkt als platform tussen order to cash / ERP systemen en de kanalen die door klanten worden gebruikt. Dankzij 4Exchange hoeven klanten zich niet aan te passen aan de mogelijkheden van jullie order to cash / ERP systeem. Hierin schuilt de kracht van 4Exchange.

Klanten blijven documenten van jullie ontvangen in de vorm en standaard die zij wensen. Wel zo klantgericht. Wij informeren hen eventueel actief over een ander verzendadres (indien relevant) en monitoren de voortgang. 

4EX_over_ons_icon_certified DE CONFORMIST


4Exchange biedt méér dan alleen one-to-many conversie van data naar databestanden of documenten.

We borgen dat de data voldoet aan nationale en internationale wetgeving. 

Daarnaast valideert en verrijkt 4Exchange de data op basis van geselecteerde masterdatabronnen. 

CONTACT

Documenten versturen in de standaard van iedere klant?

 

Geef de digitale transformatie binnen jullie organisatie een flinke boost. Neem vandaag nog contact met ons op om de mogelijkheden van 4Exchange te bespreken of een demo te krijgen.

Neem Contact Op  of  Download Brochure