1 min read

Compliant documenten ontvangen én versturen met 4Exchange

Sinds jaar en dag zijn de bedrijven van 4CEE bezig met het leveren van oplossingen voor het optimaliseren van de Order to Cash- en Purchase to Pay-processen van hun klanten. ICreative, EasySystems en Diesis bundelen hun krachten en presenteren: 4Exchange. 


Op één platform e-facturen en andere elektronische documenten ontvangen én versturen. Compliant met nationale en internationale regelgeving. Volgens de wensen en eisen van klant of leverancier. In elke gewenste vorm.

Medewerkers focussen op uitzonderingen

4Exchange kan niet alleen documenten via elk mogelijk distributiekanaal ontvangen en converteren naar het juiste formaat, het kan de documenten ook inhoudelijk valideren, verrijken en/of via geautomatiseerde business rules laten verwerken, zodat uw medewerkers zich alleen op de uitzonderingen hoeven te richten. 

Mocht u op dit moment al één van de deeloplossingen (ICreative Validation Services, Easy Exchange of Diesis Service Portaal) in gebruik hebben, dan verandert er voor u in principe niets, hooguit een andere naam op de factuur die u voor deze dienst ontvangt.

Wel is het verstandig om te bezien of u niet meer functionaliteit wenst te gaan gebruiken. Er kleven veel voordelen aan elektronisch zakendoen en u kunt het beste maar voorbereid zijn op de toekomst en klaar zijn voor zaken als Continuous Transaction Control en VAT in the Digital Age (ViDA). Wij ontzorgen u graag. 

Wilt u meer weten? 

Neem contact op

 

Esther_auteurshandtekening_blog 4cee-linkedin


Anoek
van der Riet

Contentspecialist

Anoek schrijft dagelijks over purchase to pay, order to cash en Robotic Process Automation. Ze duikt graag in onderwerpen als e-facturatie, werkkapitaal en hyperautomation.

Het Peppol-netwerk: de zekerheid van compliant en safe factureren

2 min read

Het Peppol-netwerk: de zekerheid van compliant en safe factureren

Het buzzt volop rondom e-facturatie: veranderingen, nieuwe eisen en de nieuwe Europese privacywet AVG die sinds eind mei 2018 actief is. Het heeft...

Read More
E-facturatie wordt verplicht in België: wat betekent dit voor u?

2 min read

E-facturatie wordt verplicht in België: wat betekent dit voor u?

Het Belgische Ministerie van Financiën is voornemens om e-facturatie te verplichten voor de B2B-markt in België. In de zomer van 2023 wordt hier een...

Read More
Spanje publiceert ontwerpverordening voor factureringsvoorschriften

Spanje publiceert ontwerpverordening voor factureringsvoorschriften

Het ontwerp van de verordening waarin de technische en functionele specificaties voor computers en elektronische systemen die ondernemers en...

Read More